Wat anderen zeggen

Lees hieronder de recensies  

“Yvonne is een prachtig mens en waardevolle coach. Ze helpt en begeleidt je om jou in je innerlijke kracht te zetten en de regie op je leven en werk te (her)pakken. Dat doet ze met passie, kunde en in een veilige sfeer. Gun jezelf een eerste kennismaking met haar via haar unieke ‘Koersgesprek’.

Laat jezelf verrassen én ervaar zelf hoe bijzonder goed zij is in wat ze doet!

“Ik vind Yvonne zeer prettig om mee samen te werken, als luisterend oor te hebben; Zij is een empathische, betrokken en heel geduldige “sparringpartner” en coach, die goed luistert en de juiste vragen stelt en de ruimte geeft om dingen naar eigen inzicht en wens te kunnen doen en daarop niet veroordeelt, maar met je meedenkt en heel geduldig is, maar tegelijkertijd ook adequaat en praktisch ingesteld, zodat je ook goed tot actie over kunt gaan.”

“Yvonne is een toegewijde coach. Met ware commitment op jouw groei en potentie helpt ze je om het leven te creëren wat JIJ wil. Met openheid, vriendelijkheid en to the point vragen helpt ze je om tot die waardevolle kern van jouw kracht te komen. Dat doet ze fantastisch! Daarnaast organiseert Yvonne ook onze succesvolle expeditie naar Schotland en Zuid Afrika. Een multi talent.

Prettig samenwerken met deze fijne vrouw! 

“Het afgelopen half jaar heeft Yvonne mij geholpen om met (nog) meer geluk en plezier in het leven te staan en mezelf verder te ontwikkelen. Dit hebben we samen gedaan middels praktische opdrachten en periodieke coachgesprekken. Resultaat is dat ik mij nu meer bewust ben van mezelf, mijn gedachten en emoties.

Tevens heeft zij mij tips en handvatten gegeven hoe ik mijn gedachten, emoties en drijfveren op een juiste manier kan inzetten om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien en in mijn kracht te staan. Yvonne is professioneel, luistert en vraagt door en ze is flexibel om het programma echt op jouw persoonlijke situatie af te stemmen. Yvonne, nogmaals enorm bedankt. Nu is het aan mij om dit verder op te pakken. En lukt dit even niet alleen? Dan weet ik dat Yvonne er is om mij weer verder te helpen.”

“Ik vind Yvonne zeer prettig om mee samen te werken, als luisterend oor te hebben. Zij is een empathische, betrokken en heel geduldige ‘sparringspartner’ en coach, die goed luistert en de juiste vragen stelt en de ruimte geeft om dingen naar eigen inzicht en wens te kunnen doen en daarop niet veroordeelt, maar met je meedenkt en heel geduldig is, maar tegelijkertijd ook adequaat en praktisch ingesteld, zodat je ook goed tot actie over kunt gaan.”

“Ik ben dankzij deze coaching meer in balans en neem vaker en beter de regie op mijn eigen leven. Ik weet beter wie ik ben en waar ik voor sta. Daarmee kan ik beter en sneller een beslissing nemen in het dagelijks leven.”

“Yvonne vraagt door, brengt nieuwe details aan het licht van een stilleven, ziet veel en kiest het juiste moment om dat terug te geven. Aan het eind van de week komt dat ook terug. Ze staat open voor inbreng van de deelnemers en past het programma daarop aan. Ik heb de indruk dat ze zich niet zo snel druk maakt (oh, dat was ik volgende week wel weer :P) en dat vond ik prettig. Ze heeft een rustige uitstraling. Gedurende de week liet ze ook meer van zichzelf zien en ik kon dat wel waarderen.”